End of Year Gift - Ms. Berling

End of Year Gift
recipient
Ms. Berling
share this page
page link whatsapp facebook twitter google+ linkedin send email
Contribute
85%
ends 12 Jun 2018

  • created by
    kara chowanec

End of Year Gift

Hi everyone! It's almost the end of the school year!  Let's all chip in $20 to $40 dollars for an end of year cash gift for Ms. Berling!  

You can use this tool and your credit card or PayPal to chip in. Or If it is easier, you can contribute cash and deposit it in the office teacher file folder.  Thanks for you help!
-Kara & Devon

If you choose to do something on your own please read through the survey below.

Ms. Berling Gift Preferences Survey

1. Question: Name 3 or 4 restaurants you frequent
Answer: rustic bakery , whole foods , cheesecake factory , blue barn

2. Question: Name 3 or 4 stores you like to shop
Answer: nordstrom , trader joes or whole foods , madewell , sephora

3.Question: Please tell us 3 treats you love
Answer: Coffee!! (plain black coffee or an americano) , healthy items (fruit/veggies) , kombucha

4.Question: Please tell us treats you don't love
Answer: anything too unhealthy , candy , dairy (lactose intolerant)

5. Question: What type of drink would you order at a coffee shop?
Answer: Medium hot americano (nothing in it)

6. Question: Name 3 hobbies/interests you have
Answer: hiking , cooking , reading , going to the movies

7. Question: Favorite flower or plant
Answer: any fresh flowers , succulents

8. Question: Favorite wine or alcohol
Answer: red or white wine

9. Question: Anything else you'd like to share?
Answer: This is wonderful and so thoughtful :)


  • Terri

    Terri Metzger made a contribution   13 Jun 2018

    Thank you to Gracie for a great year!!!
    Post a reply   
  • Michelle

    Michelle Rowley posted a comment   13 Jun 2018

    You have been so amazing and we love you. Thank you for everything you do.!
    Post a reply   
  • Alexiy

    Alexiy Sukhenko made a contribution   12 Jun 2018

    Thank you, Mrs. Berling!! We love you!! Sukhenko Family!
    Post a reply   
  • Saikat

    Saikat Bhattacharya made a contribution   11 Jun 2018

    Thank you for everything, Miss Berling
    Post a reply   
  • Scott

    Scott Frerich made a contribution   08 Jun 2018

    Thank you for every thing you do for our kids. Have a great summer. - Frerichs
    Post a reply   
  • Margo

    Margo Beren made a contribution   07 Jun 2018

    So grateful to Ms. Berling for her amazing work with our kids this year! My daughter has been inspired!!
    Post a reply   
  • PARVEEN

    PARVEEN BOURNE made a contribution   06 Jun 2018

    PARVEEN has made a contribution
    Post a reply   
  • Robin

    Robin Ryan made a contribution   06 Jun 2018

    Robin has made a contribution
    Post a reply   
  • Robin

    Robin Ryan posted a comment   06 Jun 2018

    Thank you for a wonderful 4th grade year! From Kate and family
    Post a reply   
  • krista

    krista alborg made a contribution   31 May 2018

    Thank you Ms. Berling!
    Post a reply   
  • Maryanne

    Maryanne Dahl made a contribution   30 May 2018

    Thanks for everything! Jackson and his parents
    Post a reply   
  • Lee

    Lee siegel made a contribution   29 May 2018

    Lee has made a contribution
    Post a reply   
  • kara

    kara chowanec made a contribution   29 May 2018

    kara has made a contribution
    Post a reply